Foto: Jan Christensen // Getty Images
Superliga

Bedst og vært: Rødt kort og Riel-show i Lyngby-sejr

André Riel scorede for første gang siden 2017, da han med to kasser sikrede Lyngby-sejr

Lyngby - Horsens 2-1 (0-1)

Rødt kort Lansing 17'
Prip 26'
Riel 69'
Riel 77'

Kampens bedste:

Lyngby:
Kampens bedste i dag må blive matchvinder André Riel. Den tidligere AGF-spiller havde før i dag ikke lavet et Superliga-mål siden 2017, så derfor må det have været en kæmpe forløsning for angriberen, at han i dag ikke blot lavede en enkel, men hele to af slagsen. Riel havde trak i øvrigt også det røde kort i første halveg, som gjorde at Lyngby spillede over en time i overtal.

Horsens:
Prip tager prisen som den bedste spiller for Horsens i dag. Horsens havde det rigtig, rigtig svært efter, at de kom i undertal, men det som kom fra de gul-klædte kom i høj grad fra Prip. Han løb omstillingerne og arbejdede hårdt begge veje. Og så scorede han også et mål, der kan gå hen at blive sæsonens bedste.

Kampens værste:
Horsens havde svære betingelser, og det havde de på grund af udvisningen til Horsens målmand Lansing. På grund af ham havde Horsens aldrig for alvor en chance i kampen. Trods 17 minutter på banen ødelagde hans dårlige aktion kampen - derfor bliver han kampens værste spiller.

Kampens detalje:
Der er ingen tvivl her. Prip scorede en helt igennem fantastisk kasse, da han med sit venstre ben sendte et projektil afsted mod Horsens mål. Bolden ramte overlæggeren og gik ind - en mulig kandidat til årets mål i Superligaen.

Læs også:Bedst og værst: Bundholdene delte i en spændende 1-1 kamp

Læs også:Bedst og værst: Austin krigede forgæves for Esbjerg

Læs også:Bedst og værst: Der blev grebet chancer i Herning

Læs også:100-kamps jubilar Zeca om fremtiden i FCK: Vi ser, hvad der sker

Læs også:Bedst og værst: Topscorer Wilczek sørgede for ny Brøndby-sejr