• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-boss taler varmt om dansk landsholdsspiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Dansk landsholdsspiller vil formentlig gerne retur til Danmark til sommer, og det kan være interessant for Brøndby IF, hvis det hele ender med at passe.

Af Kenneth Jensen

I sommer gjorde Carsten V. Jensen det klart: Brøndby IF vil gerne have Daniel Wass tilbage til den københavnske Vestegn, hvis enderne kan mødes. 

Det kunne de ikke i sommer, men måske kan det lade sig gøre om et halvt år.

I hvert fald peger pilen mod, at den danske landsholdsspiller til sommer vender hjem til Danmark, hvor aftalen med Valencia løber ud. Han indikerede også i november, at det var mest naturligt at kigge mod Brøndby.

Carsten V. Jensen er interesseret.

- Han er en fin spiller, og han kunne se fin ud på Brøndby Stadion. Vi må se, om vi får muligheden, og om det er noget, vi kan gabe over, siger Carsten V. Jensen i et interview med Discovery og forklarer senere.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi holder øje med, hvad der sker omkring Wass, så lad os se, hvornår muligheden kommer, og om det er noget, vi kan gabe over, for det skal også hænge sammen for Brøndby. Alle ved, at det er en super spiller, og det kunne være fint, at nogle af de spillere, der har haft en stor fortid og stor karriere ude, kommer tilbage til Brøndby og giver noget tilbage til Brøndby. Det vil jeg elske at se.

Carsten V. Jensen, der er fodbolddirektør i Brøndby IF, forklarer også, at han regner med, at det økonomisk kan lade sig gøre for BIF at sætte en aftale sammen.

Se interviewet i videoafspilleren øverst.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020