Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-angriber imponerer Niels Frederiksen: Dejligt, at han får scoret igen

Mikael Uhres præstationer i testkampene har imponeret Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen.

Mikael Uhre havde et efterår til glemmebogen, da han på blot startede inde i to kampe og scorede en enkelt gang i Superligaen. Men i foråret bør vejen til startopstillingen være kortere for Brøndby IF-angriberen.

Brøndby IF har nemlig solgt topscorer Kamil Wilczek til tyrkiske Göztepe i januar, og det kan give flere chancer til Mikael Uhre. I hvert fald har Uhre også vist sig godt frem i træningskampene – efter at han scorede i mandagens testnederlag til FC Astana, står han således noteret for tre mål på fire kampe.

Læs også:Brøndby-boss: Vi skal tage vores andel af transferkronerne

Og præstationerne har også imponeret Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen.

- Det er dejligt, at Uhre får scoret igen. Det har han gjort en del for os i vores træningskampe allerede. Han gør det godt, siger Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Cheftræneren mener også, at kampen mod FC Astana var nyttig for Brøndby IF, selvom det blev til et nederlag. De blå-gule spillere kom i hvert fald op i et højere tempo, mener han.

- Først og fremmest synes jeg, det var en rigtig fin træningskamp for os at få. Den blev spillet i et noget højere tempo end vores kamp mod IFK Norrköping, og vi mødte et rigtig fint Astana-hold, der var fysisk stærke og var hurtige i både presset og på bolden og det trak vores spillere op i et højere tempo, fortæller cheftræneren.

Forud for forårssæsonen er Brøndby IF nummer fire i Superligaen, og de møder OB i Odense i forårets første spillerunde. 

Læs også:AGF-chef advarer: Vi har ikke vundet en skid endnu

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

Læs også:Storklubber så testkamp: De holdt nok øje med Brøndby-talent