Brøndby IF vinder træningskamp mod Hvidovre

Brøndby IF tog lørdag sin anden sejr ud af to mulige i år, da holdet vandt 3-0 i en træningskamp på hjemmebane mod NordicBet Liga-klubben Hvidovre.

Brøndby IFs Mikael Uhre var i hopla i lørdagens træningskamp mod Hvidovre.

Den 25-årige angriber scorede hele to gange i Brøndbys 3-0-sejr over NordicBet Liga-klubben.

Vestegns-klubben kom dog foran 1-0 i det 19. spilminuy på et selvmål af udeholdets midtbanespiller Nicklas Schmidt.

1-0 blev også pausestillingen på Brøndby Stadion, hvor gæsterne fra Hvidovre var kommet frem til et par enkelte chancer.

I anden halvleg skulle vi frem til det 55. minut, hvor Brøndby bragte sig yderligere foran. Uhre sendte bolden ind bag Hvidovre-keeperen, der kunne se sit mandskab komme bagud med 2-0.

Opgørets sidste mål kom i det 89. minut. Igen var det Uhre, som blev noteret for scoringen efter et indlæg.

Dermed er Brøndby IF fortsat ubesejret i 2020, eftersom holdet også vandt årets første træningskamp mod Avarta.

Næste kamp for klubben fra Vestegnen er på fredag, når holdet skal møde svenske Norrköping i Atlantic Cup.