• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bubacarr Sanneh rygtes retur til Danmark: To klubber er interesserede

Foto: Jan Christensen/Getty Images

To danske klubber skal være interesserede i at hente gambiske Bubacarr Sanneh retur til Superligaen.

Af Kenneth Jensen

Han var en profil i Superligaen, der blandt andet hjalp FC Midtjylland til mesterskabet i 2018, men siden den stærke stopper Bubacarr Sanneh blev solgt til Anderlecht for 60 millioner kroner, har karrieren ikke kørt på skinner.

Den 26-årige forsvarsspiller fra Gambia har været udlejet af to omgange, og siden i sommer har han været tilbage i Anderlecht uden at få så meget som et minut på førsteholdet.

Ifølge Het Laaste Nieuws peger pilen nu mod, at Bubacarr Sanneh igen skal udlejes, og to danske klubber sværmer omkring den belgiske klub for at få fingrene i den dygtige midtstopper.

Læs også:Medie: Dansk interesse for tidligere FC Midtjylland-stjerne

Det belgiske medie peger på, at der er tale AGF og SønderjyskE.

Førstnævnte mangler formentlig en stopper, efter Niklas Backmans alvorlige skade, der holder ham ude af hele 2021, mens sidstnævnte med nye ejere i ryggen har opjusteret og jagter gode spillere til at komplimentere en i forvejen spændende trup. Samtidig er det værd at notere sig, at SønderjyskE i en stor del af efteråret spillede med tre centrale forsvarsspiller.

Sanneh er mest kendt for at have spillet i en tre-back-kæde i FC Midtjylland, hvor han som den midterste af de tre imponerende stort og udover godt forsvarsspil og viste sig målfarlig. Før Midtjylland spillede han for AC Horsens, der spillede med to centrale, og også her leverede han varen.

Læs også:Revser tidligere Superliga-stjerne: Den største katastrofe

Gambieren, der har spillet 24 landskampe, har bare 19 kampe alt i alt for Anderlecht i de to og et halvt år, han har været på kontrakt i klubben. Aftalen med belgierne løber først ud i sommeren 2023. Sanneh er klubbens næstdyreste indkøb nogensinde.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en reaktion fra Bubacarr Sannehs agent, Allan Bak Jensen fra Elite Consulting, men han har ikke ønsket at kommentere på transferrygtet.

Læs også:FC Midtjylland-spiller er færdig for 2020

Læs også:Bundplacering har indvirkning på AC Horsens' transfervindue

Læs også:Lovende islænding kan have kurs mod Superliga-skifte

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus