FC København smadrede AGF i maratonkamp

FC København fejede AGF af banen og vandt 6-1 i en testkamp af tre gange 45 minutter.

AGF er fire point foran FC København i Superliga-tabellen, men denne onsdag var det hovedstadsklubben, der havde overhånden.

Hjemme på Frederiksberg besejrede FC København gæsterne fra AGF med tenniscifrene 6-1 i en testkamp over tre gange 45 minutter.

FC København bragte sig foran midtvejs i første halvleg, da Viktor Fischer fandt vej til netmaskerne efter fint forarbejde af Pep Biel. 1-0 var også stillingen ved pausen og i de første 10 minutter af anden halvleg, men så udlignede Gift Links til 1-1 for AGF.

Glæden varede dog kort for David Nielsens tropper, for blot to minutter senere bragte Jonas Wind atter FC København på vinderkurs med sin scoring til 2-1, og det var stillingen efter de første 90 minutter.

I tredje halvleg sendte de to mandskaber alle reserverne i spil, og det var FC København, der slap klart bedst fra de 45 minutter, hvor det hører med til historien, at AGF blot var ti mand på banen.

Efter 95 minutter gjorde 17-årige William Bøving det til 3-1, og samme Bøving var på pletten igen, da han scorede til 5-1. I mellemtiden headede australieren Marko Stamenic FCK på 4-1, mens islandske Håkon Arnar Haraldsson bankede det sidste søm i AGF-kisten med målet til 6-1 kort før tid.

Både FC København og AGF har været aktive på transfermarkedet i denne uge. Århusianerne har hentet Bubacarr Sanneh og Daniel Arzani, mens FCK har lejet den tidligere AGF-profil Mustapha Bundu. Ingen af de tre var i aktion denne onsdag.