• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCN afviser 30 millioner for Skov Olsen: Jeg må acceptere det

FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen kommer nok ikke til Real Sociedad i denne omgang, og han erkender, at sådan et klubskifte ikke altid er nemt.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjællands unge profil Andreas Skov Olsen storspillede i den seneste sæson i Superligaen, som har fået udlandet til at holde godt øje med offensivspilleren. Derfor venter et klubskifte muligvis lige om hjørnet for U21-landsholdsspilleren.

Det kunne godt have været til spanske Real Sociedad, men baskernes bud på angiveligt 30 millioner kroner er ifølge Ekstra Bladet blevet afvist, hvilket har fået dem til at lede efter andre spillere.

Andreas Skov Olsen tager det dog roligt, og siger til selvsamme avis, at det ikke kommer til at påvirke hans spil, og at det er vigtigt, at man husker på, at det ikke altid er let at få et skifte til at ske.

- Det er ikke så nemt, som man skulle tro. Når en spiller skal skifte et andet sted hen, er der mange elementer i det. Begge klubber skal jo være enige, og jeg må nok acceptere, at det her ikke når at falde på plads inden slutrunden, siger Andreas Skov Olsen.

Endvidere peger han på, at man ikke skal lade sig blænde af et stort klubnavn, ligesom han også har en alder, hvor det er vigtigt, at han ikke kommer til at sidde på bænken. Derfor giver det mening at blive i FCN, hvis alternativet er en bænkeplads i en udenlandsk klub.

Det 19-årige stjernefrø  scorede 22 mål i den seneste Superliga-sæson.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus