• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Henter FCK ny målmand? Det kan jeg ikke udelukke

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København kan have interesse i en ny målmand allerede til sommer? Det vil sportsdirektør Peter "PC" Christiansen ikke afvise.

Af Kenneth Jensen

FC København er på vej mod anden sæson i træk uden en titel, og sådan noget gør ondt i en klub, hvor succes måles i trofæer.

Derfor kan det også blive en sommer, hvor der kommer til at være pæn udskiftning i truppen.

For eksempel på målmandsposten, hvor cheftræner Jess Thorup lige nu foretrækker Sten Grytebust, mens Kalle Johnsson må tage plads på bænken. Ingen af de to har for alvor imponeret i denne sæson, og derfor kan det måske ende med en justering på positionen frem mod den kommende sæson.

- Vi kigger på det hele. Alle er til eksamen - sådan er det i FCK. Det er målmændene også, siger Peter "PC" Christiansen til Canal 9 i optakten til opgøret mellem FC Nordsjælland og FC København.

Han siger på spørgsmålet, om FCK kan hente ny keeper til sommer.

- Det kan jeg ikke udelukke.

"PC" bliver konkret spurgt ind til Frederik Rønnow og Kamil Grabara og kalder dem begge "gode målmænd", og sidstnævnte kender FCK-bossen særdeles godt, for ham har han ad to omgange hentet til AGF.

- Det er en dygtig målmand - ligesom dem vi har i forvejen. Han er en spiller med fremtiden foran sig, men det er ren spekulation, om det kunne være interessant for os, lyder det.

Kalle Johnsson, der altså er bænket i FCK lige nu, har fortsat to år igen af sin aftale med klubben, mens Sten Grytebust har halvandet år igen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020