• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro-træner jagter overlevelse allerede i aften

Vinder Hobro IK over Silkeborg IF i aften, er holdet sikker på endnu en sæson i Superligaen. Cheftræneren kan dog også ende med at stille sig tilfreds med mindre.

Af Anders Dehn

Mandag kan blive en vigtig dag for Hobro IK. For holdet kan, hvis det vinder over Silkeborg IF, runde 38 point. Så mange kan selvsamme SIF ikke nå, og dermed vil Hobro være sikre på endnu en sæson i Superligaen.

Cheftræner Thomas Thomasberg har da også tænkt sig at gå efter alle tre point hjemme på DS Arena. Men han påpeger, at sejren ikke nødvendigvis er det eneste succeskriterium for aftenen.

- Selvfølgelig vil vi gerne overleve så hurtigt som muligt, og vi går altid efter at vinde, men det kommer også an på, hvordan kampen forløber i forhold til, hvad vi kan være tilfredse med, siger Thomasberg til Nordjyske.

Det, som han og resten af Hobro-mandskabet formenlig også kan være tilfredse med, er en uafgjort. Det vil ikke betyde nogen matematisk sikring af overlevelsen, men det kommer tæt på. 

Da vil Hobro således bevare forspringet på syv point, og Silkeborg vil blot have tre kampe til at hente forspringet. Hvis Hobro taber i aften, kan det omvendt hurtigt blive spændende. Især fordi holdene møder hinanden allerede igen på torsdag.

Hvis Hobro vinder, vil det samtidig betyde overlevelse for AGF, der har 38 point.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus