Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Horsens-spiller i tvivl om januartransfer: Alt kan ske

Bo Henriksen bragte selv Erhan Masovic på banen som en spiller, der kunne forlade AC Horsens i januar, men serberen er i tvivl om, hvorvidt han skifter klub inden deadline. Han tror dog, at han bliver, hvor han er.

Allerede i begyndelsen af januar stod det klart, at AC Horsens manglede mindst én angriber, og at klubben havde rigeligt med defensive spillere. Derfor, sagde manager Bo Henriksen, ville klubben forsøge at afskibe nogle spillere, så den fik råd til at hente nye.

En af dem, han nævnte, var Erhan Masovic. Men transfervinduet lukker på fredag, og den serbiske lejesvend er fortsat i Horsens. Selv er han i tvivl om, hvorvidt kan bliver.

- Jeg ved det ikke endnu. Der er et par dage til deadline, så alt kan ske. Men for mig er det okay, hvis jeg bliver. Jeg er glad her, jeg er glad for gutterne, og jeg er glad for staben, siger Erhan Masovic til tipsbladet.dk.

Læs også:Horsens slog 2. divisionshold: Forsvarer scorede to mål

Midtstopperen er lejet i Club Brugge for hele sæsonen, så hvis han skulle forlade AC Horsens, ville det være oplagt at vende tilbage til hans moderklub. Spørgsmålet er så, hvad Nasovic selv foretrækker.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg har nogle folk på min side, som tænker på den slags. De er mere erfarne end mig, så de ved bedre. Jeg lytter bare til dem, siger han.

- Men jeg bliver formentlig, for jeg er glad her. Det er det vigtigste. Hvis man er glad, er det ikke så vigtigt, om man spiller. Så er alt okay.

Masovic var da også en del af den Horsens-trup, der natten til onsdag rejste på træningslejr. Det var en anden spiller, der muligvis står over for et skifte, Mikkel Qvist, til gengæld ikke.

Læs også:Transferplanen: Angriber-jagten er gået ind hos AC Horsens

Anledningen til, at Masovic skulle forlade AC Horsens, er den sparsomme spilletid, han fik i efteråret. Selv om han altså både kommer fra Club Brugge og er serbisk U21-landsholdsspiller, har han haft svært ved at spille sig på holdet i Horsens.

Af de 11 Superliga-kampe, han optrådte i, startede han bare inde i én. Det var tilbage i august måned. Derfor håber han først og fremmest, at foråret byder på flere kampminutter end efteråret.

- Personligt vil jeg bare spille så meget som muligt og få nogle minutter på holdet. Som hold skal vi bare blive i ligean. Alt kan ske; måske kan vi nå top 6, måske ikke. Det er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at vi bliver i ligaen. Det synes jeg, vi har gode chancer for. For vi har et godt hold, siger Erhan Masovic.

AC Horsens overvintrer på tiendepladsen med 25 point. Det er tre flere end SønderjyskE og otte flere end Hobro IK, der er de nærmest forfølgere. 

Læs også:Horsens har ikke råd til ny angriber: Bo har ansvar for, at pengene slår til

Læs også:Ny Horsens-stopper er klar til at gå i angrebet for Bo Henriksen

Læs også:Forstærkning til AC Horsens: Køber forsvarsspiller