Video : Tipsbladet
Superliga

Islandsk brødrepar skilles i FC Midtjylland

FC Midtjylland råder nu kun over den ene halvdel af det islandske brødrepar Nikola Dejan Djuric og Danijel Dejan Djuric.

FC Midtjylland har tidligere haft det islandske brødrepar Nikola Dejan Djuric og Danijel Dejan Djuric tilknyttet akademiet, men nu er der kun én tilbage. 

18-årige Nikola Dejan Djurics kontrakt med FC Midtjylland er udløbet, og nu kan det én gang for alle afskrives, at han får en ny af slagsen. Ifølge fotbolti.net skifter offensivspilleren til Breidablik hjemme på Island.

Læs også:Hemmelighedsfuld Brøndby-bøddel bomber løs i 1. division

Nikola Dejan Djuric fik aldrig det store gennembrud i FC Midtjylland. Han nåede ikke at optræde for ulvenes førstehold, og en lejeaftale til Viborg FF kastede heller ikke andet end U-kampe af sig. Derfor vender han nu hjem til Island for at kickstarte karrieren.

Brormand Danijel Dejan Djuric er stadig en del af U17-holdet i FC Midtjyland, og han har scoret to mål i denne sæson. Den 16-årige offensivspiller har haft stor succes på de islandske U-landshold, hvor det er blevet til foreløbig ni mål i 21 landskampe.

Læs også:Stort overblik: Brøndby giver klart flest Superliga-minutter til udlændinge

Både Nikola Dejan Djuric og Danijel Dejan Djuric kom til FC Midtjylland fra Breidablik. 

Læs også:Thomasberg: Vi skal sælge for millioner for at nå fordums spillerbudget

Læs også:OB har ingen afløser for Jesper Hansen: Store sko skal fyldes ud

Læs også:Agent: Stephan Andersen har ikke opgivet karrieren