Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Jacob Friis er blandt de hjemsendte i AaB

AaB har fredag sendt en stor del af klubbens ansatte hjem på ubestemt tid - blandt dem er cheftræner Jacob Friis.

AaB har fredag sendt størstedelen af klubbens ansatte hjem på ubestemt tid, og blandt dem er Superliga-klubbens cheftræner Jacob Friis, skriver Nordjyske.

Superliga-klubben oplyste i en pressemeddelelse, at man takket være den trepartsordning, regeringen fremlagde i sidste weekend sammen med arbejdsmarkedets parter, har været i stand til at sende de mange ansatte hjem med fuld løn og med vished om, at der venter dem et job, når corona-krisen er overstået.

Læs også:Svenn Crone drømmer om at vende tilbage til Brøndby IF

Spillertruppen i AaB er ikke sendt hjem, men det er størstedelen af trænerstaben, og det gælder altså også cheftræner Jacob Friis. 

Foruden det økonomiske aspekt begrundede AaB hjemsendelsen med, at der simpelthen ikke er opgaver til mange af de ansatte, mens fodbolden ligger stille, og Jacob Friis har da heller ikke noget hold, han skal guide på træningsbanen. AaB-truppen træner individuelt.

Læs også:FCM sender medarbejderne hjem: Vi er dybt berørte af krisen

- Vores medarbejdere og deres familiers helbred er altafgørende for os, og med beslutningen stiller vi nu også en jobsikkerhed, og vi ser frem til igen at have alle vores dygtige folk tilbage i deres vante funktioner, lød det fra AaB's administrerende direktør Thomas Bæium i pressemeddelelsen.

AaB er nummer seks i Superligaen. 

Læs også:Halvdelen af AGF's ansatte sendes hjem

Læs også:AaB sender medarbejdere hjem: Bruger regeringens trepartsordning

Læs også:Hjælper udenlandske holdkammerater med corona-info: Forstår ikke alt

Læs også:Abildgaard: Niveauet er helt sikkert højere i Rusland

Læs også:AaB udskyder generalforsamling: En senere dato kan ikke komme på tale