• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Nordsjælland har mere end godt styr på Hobro IK, når kampene spilles på kunstgræsset i Farum. Følg Superliga-kampen LIVE her.

Af Torsten Kjems Hansen

FC Nordsjælland tabte i seneste spillerunde til FC København i Telia Parken men har generelt gang i endnu en spændene sæson og ligger fint til i top 6. Hobro har bare tabt en gang i sæsonen, men de mange uafgjorte kampe gør, at holdet hænger på 10. pladsen.

Men når de to hold mødes i Farum, er det "reglen," at det ender med hjemmesejr.

Hobro IK kommer dog med vished om, at de både har taget point fra FC Midtjylland og OB fra top 6 - så hvorfor skulle det ikke lade sig gøre mod FCN?

Hvordan kampen udvikler sig og ender kan du følge LIVE lige her:

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...