• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: Genk og Mukhtar-lejren var allerede enige om aftale

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den offensive midtbanespiller Hany Mukhtar ser ikke ud til at forlade den københavnske Vestegn i denne omgang. Ifølge belgisk medie var hans lejr ellers enige om en kontrakt med Genk - det nåede dog aldrig længere, da Genk-profil ikke forlod klubben.

Af Kenneth Jensen

Argentineren Alejandro Pozuelo fra belgiske Genk havde et stort tilbud om at skifte til Mellemøsten. Her kunne han score en høj hyre, men sportsligt ville han sige farvel til flere ting - i blandt måske et belgisk mesterskab.

Genk fører den belgiske liga og ligner et hold, der bliver svær at stoppe i kampen om mesterskabet, og det endte med at blive de sportslige hensyn, der vægtede højest for Alejandro Pozuelo.

Dermed er han stadig at finde i Genk i foråret, og dermed er Hany Mukhtar heller ikke i Genk dette forår.

Klubben var ellers meget interesseret i at hente Mukhtar fra Brøndby IF som afløser for Pozuelo, efter den tyske offensivspiller spillede gode kampe mod Genk i sommer, og efter han tidligere har vist et meget højt niveau i Brøndby. I sommer var Genk faktisk også interesseret i tyskeren.

Interessen er i øvrigt gengældt - det skriver det belgiske medie hln.be.

Ifølge det store medie var Hany Mukhtars lejr allerede blevet enig med Genk om vilkårene, så det handlede altså "bare" om, hvorvidt Pozuelo ville sige farvel Genk, og om Genk kunne blive enig med Brøndby.

Hany Mukhtar skiftede til Brøndby IF i sommeren 2016 på en lejeaftale, og i 2017 udnyttede Brøndby en option i Mukhtars aftale, så han skiftede til Brøndby på en aftale, der løber frem til 2021.

Hln.be melder, at klubben allerede nu er i gang med at forberede sig til sommeren, hvor Pozuelo meget muligt kan blive solgt. Og det kan betyde, at klubbens interesse for Hany Mukhtar liver op igen.

Mukhtar har i denne sæson spillet 17 Superliga-kampe. Han har scoret fem gange og assisteret fire mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.