Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Medie: Er favorit som cheftræner i Superliga-klub

SønderjyskE kan være tæt på at sætte navn på klubbens nye cheftræner, der skal redde fri af den truende kurs i bunden af Superligaen.

Siden fyringen af Michael Boris i SønderjyskE har det været assistent-træner Simon Poulsen, der har vikarieret som cheftræner i SønderjyskE.

Siden er Esben Hansen blevet præsenteret som sportsdirektør, men selv om han endnu ikke er officielt tiltrådt, er han en naturlig del af jagten på en ny cheftræner til den trængte klub.

Nu skriver "der nordschleswiger," at SønderjyskE måske ikke er så langt fra at kunne sætte navn på en ny cheftræner.

I hvert fald er der i aktuelt en favorit til jobbet.

Favoritten er Henrik Hansen, der selv har haft en fortid i SønderjyskE som spiller og også har spillet sammen med Esben Hansen i OB fra 2008-10.

Esben Hansen har overfor mediet ikke ønsket at sætte ord på hverken Henrik Hansen eller andre kandidater til jobbet og skriver på en sms til der nordschleswiger

- Jeg har ikke noget nyt eller specifikt at rapportere. Vi leder stadig.

Henrik Hansen var fra 2005 spiller i SønderjyskE, inden turen gik til AC Horsens. I 2010n vendte han retur som spiller og udviklede sig til en sandkulturbærer i klubben, hvor han også gik forrest som anfører. Siden blev han assistenttræner - et job som han nu fungerer i hos OB, der skal i kamp fredag aften hjemme mod Viborg FF.

Tidligere har Jakob Michelsen også været sat i forbindelse med jobbet i SønderjyskE - men lige nu er favoritten altså Henrik Hansen.