• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Tidligere Vejle-træner vil have EfB-job: En stor mulighed for mig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Adolfo Sormani er klar til at overtage tøjlerne i Esbjerg. Det meddeler den italienske træner efter at vestjyderne mandag fyrede John Lammers.

Af Nicklas Grodt Degn

Esbjerg fyrede mandag John Lammers, der i den forgangne sæson ledte vestjyderne frem til en bronzemedalje i Superligaen.

Blandt favoritterne til at overtage det ledige sæde blev hurtigt nævnt italienske Adolf Sormani, der forrige sæson ledte Vejle op i Superligaen og den konstellation er i hvert fald en af parterne varme på.

- Jeg er meget ambitiøs, og jeg ved ikke, hvad Esbjerg vil, men det vil være en ære og en stor mulighed for mig. Jeg har på ingen måde været i dialog med dem, men jeg er åben, hvis de er interesseret i mig, siger Adolfo Sormani til BT.

54-årige Sormani var i Vejle fra sommeren 2017 og indtil han sagde sit job op i marts i år. Vejle rykkede ud af Superligaen i foråret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.