OB og Silkeborg delte i porten efter brændt straffespark

I en noget tam affære i Odense delte OB og Silkeborg 0-0.

Op til denne sæson var en række af spillere kommet til Ådalen. Spillere af prominente navne som Jeppe Tverskov, Kenneth Emil Petersen, Rasmus Jönsson og Joao Pereira, hvorfor der var store forventninger til Kent Nielsens drenge, der åbnede sæsonen hjemme i Odense mod Silkeborg fredag aften.

Oprykkerne Silkeborg havde omvendt ikke hentet specielt mange spillere ind, men havde formået at holde på størstedelen af sidste sæsons stamme.

Det var også værterne OB, der var favoritter til kampen, der blev spillet foran et tændt publikum på TRE-FOR Park.

Favoritværdigheden var også tydelig - specielt i kampens indledning, hvor værterne dominerede kampen og havde størstedelen af boldbesiddelsen mens Silkeborg hovedsageligt truede på kontraangreb, hvor Robert Skov navnligt var farlig.

Vi måtte dog vente frem til første halvlegs slutning førend OB fik spillet den første store chance. Den faldt, da Mikkel Vendelbo noget så håbløst væltede Jeppe Tverskov i eget felt, hvorfor dommer Michael Johansen korrekt pegede på straffesparkspletten.

Det straffespark skulle Rasmus Festersen tage sig af, men sidste sæsons OB-topscorer bankede bolden på overliggeren. Selvom den var tæt på at gå ind efterfølgende måtte Festersen altså skuffede mange tilhængere og holdene gik til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg var situationen den samme som i første. OB var på bolden, mens Silkeborg truede på kontraangrebene.

Det blev dog aldrig for alvor farligt for nogle af holdene, hvorfor mødet på TRE-FOR Park endte i en nulløsning.