Offensive profiler sikrer AGF sæsonens første sejr

Det lykkedes mandag AGF at hente sæsonens første sejr, da holdet besejrede Horsens med 2-0.

Sæsonens første sejr kom i hus for AGF, da holdet mandag aften fortjent slog AC Horsens med 2-0 hjemme på Ceres Park i 3F Superligaens sjette spillerunde.

Inden kampen havde aarhusianerne kun hentet to point i fem kampe, hvorfor mandagens sejr også var enormt tiltrængt.

Hjemmeholdet skabte flest chancer kampen igennem og var skarpest, selv om Horsens i lange perioder forsvarede sig godt.

Udeholdet fik aldrig spillet sig frem til åbne målchancer, og derfor kunne AGF sikkert tage de tre point efter mål af Nicklas Helenius og Mustapha Bundu.

Resultatet bringer AGF op på en 12.-plads med fem point, mens Horsens er på niendepladsen med seks point.

Allerede efter fem minutter fik AGF en dobbeltchance, men både kantspiller Mustapha Bundu og midtbanespiller Jon Thorsteinsson misbrugte chancerne.

Generelt var første halvleg ikke særlig velspillet, og begge hold havde svært ved at komme frem til chancer.

Men bedst som man troede, at holdene kunne gå til pause med 0-0, dukkede AGF-angriber Nicklas Helenius op inde i feltet og prikkede et indlæg i kassen til 1-0. Det var hans første mål efter skiftet fra OB.

Hjemmeholdet kom ud som lyn og torden i anden halvleg, og der burde efter 48 minutter have stået mere end 1-0 på måltavlen, men forsøgene fra AGF's offensive spillere gik forbi mål.

Det skulle dog lykkes for AGF at få scoret yderligere efter en times spil.

Målscorer Helenius agerede opspilsstation og lagde bolden af til Mustapha Bundu. Efter par fikse træk foran feltet sparkede Bundu bolden fladt ned i hjørnet uden chance for Horsens-målmand Michael Lansing.

Efter scoringen var AGF klart bedre med bolden og spillede mere frit end i første halvleg, mens Horsens aldrig rigtig formåede at presse AGF-defensiven.