Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Riddersholm revser SønderjyskE's træningsbaner: Spillere bliver skadet

Glen Riddersholm mener, at SønderjyskE har nogle af Superligaens dårligste træningsbaner, og at de er skyld i, at nogle spillere bliver skadet. Senest Mads Albæk.

I SønderjyskE vil de rigtig gerne have hjælp fra kommunen til at forbedre træningsbanerne ved Haderslev Idrætscenter. De er ifølge både sportschef Hans Jørgen Haysen og cheftræner Glen Riddersholm blandt de dårligste baner i Superligaen.

Et stort problem er, mener SønderjyskE-folkene, at banerne er så ujævne, at de forårsager skader til spillerne. Senest gik det ud over Mads Albæk, der i sidste uge måtte forlade træningen i utide. Han missede efterfølgende kampen mod AaB i den forgangne Superliga-runde.

Læs også:SønderjyskE vil have nye træningsbaner: Borgmesteren afviser

- Vi må konstatere, at vi rammer ind i nogle skader, som har meget med vores banebetingelser at gøre, og det er drønhamrende ærgerligt, og det koster, siger Glen Riddersholm til JydskeVestkysten.

SønderjyskE kan dog ikke uden videre selv gøre noget ved baneforholdene. Som det er tilfældet for mange andre Superliga, ejer kommunen de faciliteter, førsteholdet bruger, både i træning og i kamp.

Læs også:SønderjyskE-træner: Sidst dominerede vi Brøndby og vandt fortjent

Borgmester H. P. Geil har dog afvist at sætte penge af i næste års budget til en udbedring af baneforholdene ved Haderslev Idrætscenter. Han henviser til, at byrådet netop har vedtaget et budget, hvor kommunen skal spare 50 millioner kroner.

Dermed må Riddersholm, Haysen og de øvrige SønderjyskE-folk væbne sig med tålmodighed. I første omgang venter der allerede i aften en pokalkamp mod Brøndby IF, som de kan rette deres opmærksomhed mod.

Det bliver dog formentlig uden Mads Albæk.

Læs også:Tidspunkt fastsat: Her skal der trækkes lod til pokalturneringens 5.runde

Læs også:Revanchelysten Brøndby-spiller: Min bedste plads er i angrebet

Læs også:Karantæner - hvem er ude?