Foto: Lars Ronbog / Getty Images
Superliga

Revanchelysten Brøndby-spiller: Min bedste plads er i angrebet

Efter at være blevet brugt på midtbanen, har Brøndby-spilleren Simon Hedlund været placeret i angrebet på det seneste, og her kommer hans evner bedst til sin ret, mener han.

Svenske Simon Hedlund er blevet belønnet med godt med selvtillid af Brøndby træner Niels Frederiksen.

Særligt de sidste par kampe har været gode for Brøndby-spilleren. Selv mener han, at det skyldes, at han er rykket op fra midtbanen og har dannet angrebskollega med Kamil Wilczek.

- Jeg synes, at min bedste plads er i angrebet, hvor jeg får mest ud af mine evner. Og så er det en fornøjelse at spille ved siden af Kamil. Det er bare at give ham bolden, så skal han nok score. Man kan ikke klage, når man har ham som makker, og jeg synes, at vi gør hinanden bedre, lyder det fra Hedlund.

Hans store fokus lige for tiden er at få revanche over SønderjyskE, som Brøndby tabte til for en måned siden i Superligaen. Nederlaget nager stadig Simon Hedlund, der vil have det vasket væk i morgen, onsdag, når holdene mødes i pokalturneringen.

- Vi vil have revanche mod dem, for vi spillede ikke en af vores bedste kampe, sidst vi mødte dem. Vi har god selvtillid i truppen nu, og det nye system gør, at vi er sværere at skabe chancer mod, selv om vi lukkede to mål ind mod Randers. Vi rejser os godt i den kamp, og jeg tror, vi bliver bedre og bedre, siger han til klubbens hjemmeside.

Læs også:Preben Elkjær åbner op om hasteoperation: Det kom ud af det blå

Læs også:100 kampe for FCK: Ét minde står særligt stærkt

Læs også:Esbjerg-spiller: Vil hellere spille gratis end blive godt betalt på bænken

Læs også:Tidligere Esbjerg-assistent overtager i Middelfart

Læs også:Michael Hemmingsen og Næstved i strid: Ender i voldgift