Sen OB-scoring gav fynboerne sejren i målrig testkamp mod AGF

AGF kæmpede sig egentlig tilbage, men endte alligevel med at tabe 3-2 til OB, da de to Superliga-mandskaber krydsede klinger på Fredensvang tirsdag middag.

Både OB og AGF spillede tirsdag middag årets første testkamp i forberedelserne til Superliga-foråret, da de to mandskaber mødte hinanden på Fredensvang i Aarhus.

Hjemmeholdet startede blandt andre med nyindkøbene Frederik Tingager og Kamil Grabara i defensiven, mens OB blandt andre havde unge Mathias Jørgensen og Oliver Christensen i startopstillingen.

Det startede dog bedst for gæsterne, som efter 21 minutter bragte sig i front, da Bashkim Kadrii fra en position på kanten af feltet bragede bolden op i nettaget med sit venstreben. Fem minutter senere blev ondt så værre for AGF, da Casper Nielsen også forsøgte sig udefra og løftede bolden ind bag Kamil Grabara, som havde fingrene på afslutningen.

Tomålsføringen holdt til pausen, hvor de to mandskaber begge skiftede massivt ud. I anden halvleg fik Youssef Toutouh, André Riel og Ryan Mmaee blandt andre chancen fra start for AGF, mens OB skiftede etablerede profiler som Janus Drachmann, Nicklas Helenius og Sten Grytebyst ind.

Med 18 minutter kom reduceringen så, da Youssef Toutouh tog sig af et hjørnespark fra venstre side, som han skruede hele vejen over i det modsatte målhjørne. 2-1.

Og AGF pressede på og fik såmænd også udlignet med 12 minutter igen, da OB tabte bolden midt på banen, inden at indskiftede Alexander Ammitzbøll kunne bringe balance i regnskabet. 2-2.

Det endte dog alligevel skidt for AGF, der i kampens døende minutter endnu engang kom bagud. OB's Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen fik kombineret sig igennem AGF's forsvar, og så kunne Jacobsen sende sejrsmålet i nettet.

Kampen endte dermed 3-2 til gæsterne fra OB, der i deres næste træningskamp møder tyske Holstein Kiel. For AGF's vedkommende er næste træningskamp mod FC Nordsjælland i Farum.

Alle målene fra kampen kan ses i videoen her. Startopstillingerne fra kampen kan også ses herunder.