• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Superliga-klub bekræfter: Er interesseret i Kusk

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AaB's konkurrent bejler til Kasper Kusk, der lige nu er langt fra fast spilletid hos nordjyderne.

Af Ole Hoffskov

Randers FC viser interesse for Kasper Kusk, der er ude i kulden i AaB. Det bekræfter kronjydernes direktør Søren Pedersen i et interview med bold.dk.

Kasper Kusk fik et kort indhop mod FC Midtjylland i fredags, men i forrige runde var offensivspilleren helt ude af truppen, da nordjyderne mødte netop Randers FC.

Det er et meget godt billede på Kusks sæson - det har været ind og ud. I de første 17 Superliga-kampe har AaB-profilen været på banen i de 16, men han er blot startet inde ni gange, og kun i to kampe har Kusk fået fuld spilletid. 

Nu er Randers FC klar til at tilbyde Kasper Kusk en frisk start, hvis han ønsker det.

- Jeg synes, Kusk er en rigtig dygtig spiller, og jeg kunne sagtens se Kusk blive en rigtig dygtig Randers FC-spiller. Jeg har altid syntes, han var en spændende spiller med nogle kvaliteter, som også vil kunne hjælpe os, så på den måde kan jeg sagtens se, at det ville være interessant for os, hvis muligheden opstår, siger Søren Pedersen til bold.dk.

AaB's sportschef Inge André Olsen fastslog den 14. februar i et interview med Ritzau, at Kasper Kusk, der har kontrakt med nordjyderne frem til udgangen af 2022, ikke umiddelbart er på affyringsrampen.

- Det er rigtigt, at vi forsøger at gøre truppen mindre, men der er andre spillere, som sidder på tribunen, der er større sandsynlighed for, at vi skiller os af med, lød det fra AaB's sportschef.

Kasper Kusks fremtid har været til heftig debat på det seneste, og i forbindelse med hjemmekampen mod Randers FC ydmygede AaB slet og ret offensivspilleren. Det mener Flemming Povlsen - læs mere her.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus