Superliga Oliver Okstrøm

Thychosen vil drille tidligere klub: Kampen mod FCM bliver fifty-fifty

Foto: Getty Images

FC Nordsjællands Mads Døhr Thychosen er klar til at møde klubben, som han forlod først på sæsonen.

Af Oliver Okstrøm

Superligaens førerhold FC Midtjylland fik slet ikke den start, som de havde håbet på efter coronapausen, da det endte med et hjemmebanenederlag på 0-1 til AC Horsens. Nu venter FC Nordsjælland på udebane.

Her kommer de til at møde de to tidligere FCM-spillere Kian Hansen og Mads Døhr Thychosen, og for sidstnævntes vedkommende bliver det en sjov oplevelse at skulle møde dem alle igen i det første møde efter skiftet i sommer.

Han peger desuden på, at det er en kamp, hvor han tror på, at FC Nordsjælland kan drille midtjyderne. Det fortæller han i et interview med Herning Folkeblad.

- For mig at se er det en fifty-fifty-kamp. Vi er på hjemmebane og er godt kørende, og vi har masser af selvtillid. Men det er Superligaens bedste hold, vi skal møde, så vi skal bringe vores 'A-game', hvis vi skal vinde, lyder det fra Mads Døhr Thychosen.

Thychosens skifte i august kom efter en periode, hvor backen ikke mente, at han var blevet brugt nok, og derfor søgte han nye græsgange. Det forklarer han endvidere har været den rigtige løsning, da han er blevet fast mand på Farum-holdet.

I alt er det blevet til 19 kampe og én scoring fra Mads Døhr Thychosens side i FCN-trøjen.

Kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland spilles ligesom de andre kampe i sidste runde af grundspillet på søndag klokken 17.