Foto: IMAGO
Superliga

Tidligere Man Utd-spiller i chok over Rasmus Falk

Den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker er chokeret over, at Rasmus Falk stadig spiller i FC København.

Rasmus Falk går tirsdag aften på banen for FC København, og det har han efterhånden gjort mange gange.

Mod Manchester City spiller Rasmus Falk sin kamp nummer 305 for FC København, og det er dybt usædvanligt, at en spiller tilbringer så mange år i den samme klub, som Falk har gjort i FCK. Det er også usædvanligt set med FCK-briller - de danske mestre lever i høj grad af at sælge de bedste spillere videre.

Jeg kan virkelig godt lide ham, og det har jeg kunnet i mange år

Paul Parker
Tidligere Man Utd-spiller

32-årige Rasmus Falk har i høj grad markeret sig i løbet af de seneste mange år i FC København, men han har altså hver gang valgt "løverne" til, når andre muligheder har budt sig - også i 2020 da han var brandvarm efter en kongepræstation mod selveste Manchester United.

Englænderen Paul Parker, der spillede over 100 kampe for Manchester United i 90'erne, lagde mærke til Rasmus Falk i netop det opgør, og han har svært ved at forstå, at fynboen aldrig er kommet længere end til FC København.

- Jeg kan virkelig godt lide ham, og det har jeg kunnet i mange år, hvor jeg også har været en smule chokeret over, at han aldrig er kommet videre fra den danske liga. Det skal selvfølgelig også siges, at jeg kun har set ham spille i de europæiske kampe, men der har han gjort ondt på mange store klubber - inklusiv Manchester United ad flere omgange, siger Paul Parker til Tipsbladet.

Tirsdag aften skal Rasmus Falk forsøge at gøre ondt på Manchester City i Champions League-ottendedelsfinalen, og Paul Parker spår en uhyre vanskelig kamp for de danske mestre.

- FCK skal se det her som en stor oplevelse, selvom oplevelsen havde været større, hvis det var mod Liverpool eller Manchester United. Det kunne virkelig have sat byen i brand. Når man møder Manchester City, er det en stor kamp, men det er ikke en stor begivenhed. Der er intet specielt over dem udover spillet på banen, som er i topklasse.

- FCK ved godt, at de formentlig ikke går videre. De skal fokusere på at nyde det og få et godt resultat i Parken, inden de med al sandsynlighed får en knap så sjov oplevelse på Etihad, siger Parker.

Når den tidligere Manchester United-spiller tænder for TV'et i aften, glæder han sig især til at fornemme atmosfæren i Parken.

- Parken er seriøst et skræmmende sted. Det bliver ikke nemt for Manchester City, konstaterer Paul Parker.

Der er kickoff klokken 21.00