• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Transfer lurer: De har SL-stjerne øverst på listen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Eintracht Frankfurt lykkedes ikke med at hente Yann Bisseck i januar, men et sommerskifte kan meget vel komme på tale.

Af Jacob Quvang

Det er ikke længere et spørgsmål, om Yann Bisseck forlader AGF, men mere hvornår han gør det. 

For den talentfulde tyske stopper, der netop er valgt som den bedste stopper i Superligaen af Tipsbladet, er snart færdig i AGF. 

Det er der ingen tvivl om, hvilket klubbens direktør Jacob Nielsen også for nylig var ude og bekræfte over for Ekstra Bladet

Pilen peger mod et skifte tilbage til hjemlandet, og her står han øverst på listen hos en af de mere spændende Bundesliga-klubber. Eintracht Frankfurt, der har Jesper Lindstrøm i truppen, har nemlig Bisseck øverst på ønskelisten. Det melder Bild

Frankfurt skal på stopperjagt, efter man siger farvel til Evan Ndicka og Almamy Touré om tre ugers tid, og derfor skal der to forsvarsspillere til. 

Bild præsenterer seks navne, som Frankfurt er interesseret i, og Bisseck beskrives som topkandidaten. Han er stor, stærk, har en god teknik og er hurtig lyder beskrivelsen. 

Listen inkluderer også navne som El Chadaille Bitshiabu, Flavius Daniliuc, Victor Lindelöf, Konstantinos Mavropanos og Maxence Lacroix. 

Det bliver dog ingen nem opgave at hente de spillere. Bitshiabu kan måske lokkes på en lejeaftale. Mavropanos og Lacroix er for dyre ifølge Bild.

Derfor lader det til, at Frankfurt først og fremmest vil forsøge at sikre sig Bisseck, der er den klart billigste at hente af de seks navne. Klubben var også meget forhippet på at hente ham tilbage i januar, men det kunne ikke lade sig gøre.