Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg FF bejler til AaB-angriber

Wessam Abou Ali kan være på vej fra AaB til Viborg FF, erfarer tipsbladet.dk.

Wessam Abou Ali tilbragte sidste sæson på leje i NordicBet Ligaen hos Vendsyssel FF, og nu kan AaB-angriberen igen stå foran et skifte til Danmarks næstbedste række.

Tipsbladet.dk erfarer, at 21-årige Wessam Abou Ali er et varmt transferemne i Viborg FF, der arbejder på at tilknytte AaB-angriberen permanent. 

Læs også:Medie: Sisto rejser til Danmark for at færdiggøre FCM-skifte

Klubben fra domkirkebyen har i dette transfervindue sagt farvel til både Mikkel Agger og Christian Moses, så Viborg FF har brug for nyt blod til det forreste geled, og meget højt på ønskelisten står altså Wessam Abou Ali.

Abou Ali viste i sidste sæson, at han er garant for mål i Nordic Bet Ligaen, og med 11 scoringer blev han topscorer for Vendsyssel FF. 

Læs også:Vildt: Hobro-spiller kan blive smidt ud af landet

Han bekræftede i sidste uge over for lokalavisen Nordjyske, at det er en mulighed at forlade AaB.

- Jeg kan ikke komme udenom, at det er på tale, men så længe jeg er i AaB, gør jeg alt for at prøve at spille mig på holdet. I dag (lørdag, red.) kom jeg ind og lavede en assist, og det er jo fint, men selvfølgelig kigger jeg også andre veje, og det har jeg en dialog med AaB om, sagde Wessam Abou Ali til avisen.

I AaB har Wessam Abou Ali været på banen i 30 Superliga-kampe, og han står noteret for to scoringer i den bedste række. Angriberens kontrakt med AaB udløber ved udgangen af 2021.

AaB møder fredag OB i en testkamp, og Wessam Abou Ali er ikke udtaget til opgøret, hvilket kan indikere, at han er på vej mod et klubskifte. 

Læs også:Medie: Max Fenger skadet - misser U19-landskampe

Læs også:Officielt: AaB henter norsk midtstopper i Sverige

Læs også:Salgsligaen: FC-klubberne topper, mens Brøndby og AGF flopper