• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Trodseffekt i Horsens?

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vi er klar med tippet til mandag aftens Superliga-kamp i Horsens.

Af Stefan Buur Hansen

Mandag kl. 19.00
AC Horsens – AGF
2
2,05 @ Unibet

AGF-spillerne må have det som køer, der skal på forårsgræs før mandagens kamp imod AC Horsens. For mens AC Horsens afviklede den udsatte kamp mod FC Nordsjælland onsdag, så har AGF’erne endnu ikke spillet en gældende kamp i år.

Spørgsmålet er så, hvem det scenarie taler til fordel for. Man kan argumentere for, at AGF-spillerne må være særdeles tændte efter ventetiden. Men det samme bør også gælde for AC Horsens, som helt glemte at møde mentalt op til den udsatte kamp. FC Nordsjælland vandt fortjent med 6-0 i en kamp, der udstillede alle AC Horsens svagheder – inklusive en ikke-eksisterende offensiv.

Spørgsmålet er så, om nederlaget er godt eller skidt for dette spil. AC Horsens har nemlig kun én gang tidligere i denne sæson fulgt et nederlag op med endnu en tabt kamp. Og ser vi på de sidste fire store nederlag, så har AC Horsens i både denne og foregåede sæson præsteret at vinde efter henholdsvis 0-4 og 0-5 til AaB samt 0-4 mod OB og 1-6 mod FC København.

Det kan være tilfældigheder eller en særlig trodseffekt i Horsens-holdet, som det i hvert fald er værd at holde sig for øje. Jeg føler dog, at AGF til syvende og sidst er så meget stærkere end AC Horsens, at De Hvide bør styrke medaljekandidaturet med tre point her mod et hold, som man i øvrigt har besejret i de sidste tre forsøg.

Der er længe til mandagskampen imens disse linjer skrives, så skader kan naturligvis rykke i vurderingen. Det er dog sikkert, at AC Horsens er uden Hallur Hansson (karantæne), hvilket bestemt ikke øger chancerne for point til hjemmeholdet. Jeg mener derfor, Unibets markedsledende odds 2,05 på 2-tallet her er et skud værd – og så kan jeg da trøste mig med, at AC Horsens i april 2018 fulgte et 1-5-nederlag til Brøndby op med at tabe 0-2 til AaB, så selv den gule fare KAN altså tabe efter en snitter.

---------------------------------------
Afviklede bets:
Søndag kl. 14.00

Randers FC – OB
Under 2,5 mål
2,05 @ bwin

Cepheus Park lægger græs til en ægte gyser, når Randers tager imod OB i en kamp, hvor ingen af holdene kan tåle et nederlag. OB vekslede en stærk forårsoptakt til en sløj premiere under vanskelige vejrvilkår imod Brøndby, som tog fra Ådalen med en 2-0-sejr. Og selv om Issam Jebali både viste temperament og lovende takter, så ligner offensiven stadig et ømt punkt, da Sander Svendsen for ofte stempler ud af de svære kampe, mens Mart Lieder endnu har sin debut til gode.

Også Randers har spørgsmålstegn i offensiven, hvor man har sagt farvel til topscorer Saba Lobjanidzes otte sæsonscoringer. Mathias Greve vil naturligvis brænde for at vise sit værd som afløser imod sin tidligere klub, men det bliver svært fra første dag at erstatte en spiller, der har været på tavlen i fire af de sidste syv hjemmekampe.

Netop hjemme er Randers stærke med 7-2-1 i denne sæson mod OB’s 3-1-6 ude. OB-træner Jakob Michelsen vil derfor formentlig sætte sit hold op til at modstå et vist pres, og rider OB stormen af, er chancen for nok en målfattig kamp mellem de to hold stor. De sidste fire indbyrdes opgør er endt 1-0 eller 1-1, og når begge hold har visse offensive kvaler i en kamp med alt på spil, så finder jeg bwins markedsledende odds 2,05 på under 2,5 mål attraktivt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020