Generelle

Bjerregaard og drømmene, Fra Århus til VM-guld

Tipsbladet er atter på gaden med et fremragende nummer, der naturligvis har masser af optakt til weekendens VM-finale og bronzekamp men også har stort interview med Brøndby-bosser Per Bjerregaard og Henrik Jensen - samt meget andet stærkt stof.

Grundstenen til de seneste års spanske triumfer blev lagt en kold
efterårsdag i Århus i 2007. Her udspillede Spanien i perioder det danske
landshold ved hjælp af boldsikkert småbold i høj hastighed. Tiqui-taca blev født af 22 boldberøringer, som Sergio Ramos afsluttede ved at sende
bolden i mål. Siden har Spanien ikke været til at slå.
Læs om opbygningen af det spanske VM-superhold i Tipsbladet Indsigt, der allerede har ramt hylderne i kiosker og forretninger.

Her kan du også læse om hvordan det hollandske kollektiv fungerer, fordi Wesley Sneijder har taget
styringen uden den sædvanlige magtkamp og har brugt den på at tage
holdet med på sin egen vanvittige succesbølge, der nu strækker sig over 67 trofæfyldte dage og også har sit fundament i en ny kæreste og en ny
tro. Stort portræt af verdens hotteste spiller lige nu

Jesper Christiansen har nu lagt en hård afsked med kammeraterne i FCK bag sig og er i gang med træningen i svenske Elfsborg. Tipsbladet bringer et ærligt interview med den detroniserede målmand fra FC København, der nu er startet på et nyt kapitel i livet.

Tyskland skal endnu engang kun spille bronzekamp ved VM, men det har alligevel været en stor turnering for vores naboers fodbold. Det flotte fodboldspil har givet landsholdet masser af fans i Tyskland og resten af verden.

Uruguays hårdt fightende hold nåede helt til semifinalen i VM og skal nu spille bronzekamp mod tyskerne. Den sjældne moderne succes trækker tråde tilbage til perioden fra 1930 til 1950, da Uruguay var verdens førende fodboldnation. Dengang betød garra charrua lækkert småspil på små områder, men siden 1950 forfaldt uruguayerne nødtvunget til en mere fysisk og fighterbetonet stil på kant med loven. Det gjaldt nu om at vinde for enhver pris, hvilket Luis Suarez' skammelige håndboldspil med »Guds Hånd« mod Ghana senest viste.

Alt om bronzekampen i Tipsbladet Indsigt på gaden nu

Brøndbys ambitioner om at vende tilbage til den absolutte top i dansk fodbold er uændret. Det er bare ikke lige sikkert det bliver lige nu. Bestyrelsesformand Per Bjerregaard og træner Henrik Jensen taler ud i Tipsbladet Indsigt, hvor snakken blandt andet kommer ind på køb og salg af spillere, skader, profiler økonomi og ambitioner.

Alt det plus masser af andet godt læsestof fra ind og udland får du i Tipsbladet Indsigt, hvor den sædvanlige Gamblersektion har gode råd til de spillelystne.
KØB TIPSBLADET I DAG OG FÅ EN GOD OPLEVELSE FREM MOD WEEKENDEN.