Superliga

Helveg interesseret i OB-job

Thomas Helveg venter med interesse på at høre OB's planer for den sportslige ledelse – og om han er en del af dem.

Den rutinerede OB-forsvarer Thomas Helveg vil lytte med interesse, hvis klubben kommer med et tilbud om at fortsætte som en del af den sportslige ledelse, når han til januar stiller støvlerne på hylden.

- Jeg er interesseret i at se, hvad planen er – og selvfølgelig også om jeg kan være en del af den på et eller andet niveau, siger den tidligere landsholdsspiller til tipsbladet.dk.

I midten af september fyrede OB hele den sportslige ledelse, og fodboldekspert Jan Kalborg har tidligere udtalt til Tipsbladet, at 39-årige Helveg er favorit til at overtage rollen som sportsdirektør.

Indtil videre har klubben holdt kortene tæt ind til kroppen, men Thomas Helveg forventer, at han snart vil høre mere om projektet.

- Klubben er fokuseret på at strikke noget sammen, som er bæredygtigt længere frem i tiden, og jeg forventer, at jeg på et tidspunkt får en samtale med klubben om det projekt. Det kunne være interessant nok. Jeg er jo lige så spændt på at høre om det, som alle andre er. Hvem skal være træner? Hvordan er den trænerrolle? Hvem skal bestride de øvrige poster? Hvilken vej skal vi følge?

Men I har ikke taget en indledende snak om din eventuelle rolle?

- Ikke noget uddybende. Selvfølgelig er vi hele tiden i dialog. Det eneste, vi er enige om, er, at vi skal snakke sammen, når det lakker mod enden, og det kan så være om en uge eller om to uger. Det tager jeg stille og roligt, og jeg har egentlig også sagt, at jeg gerne vil holde fokus på at spille fodbold i øjeblikket.

Thomas Helveg har spillet over 200 kampe for OB, som han repræsenterede for første gang i 1989.