Premier League

Hiddink: Gider ikke Chelsea-spekulationer

Guus Hiddink betragtes som favorit til at blive ny Chelsea-træner, men den tyrkiske landstræner gider ikke spekulere i et jobskifte.

Carlo Ancelotti fik silkesnoren i Chelsea efter en sæson, hvor det ikke er kørt for de blåblusede, der dog alligevel endte med at blive nummer to i Premier League og sikre sig adgang til Champions League i den kommende sæson.

Men klubejer Roman Abramovich vil se trofæer, og derfor er han gået på jagt efter en ny træner, der kan give ham netop det. På rygtebørsen er Guus Hiddink favorit til at blive ny Chelsea-træner, som han også var det i en kort periode i 2009. Problemer er bare, at Hiddink i dag er landstræner for Tyrkiet.

- Jeg ønsker mere dagligdag med spillerne, men det er umuligt, da jeg er landstræner, men jeg vil ikke gå ind i spekulationer, da jeg skal forberede holdet og sørge for, at der ikke er nogen, der bagefter kan sige, at jeg koncentrede mig om andre ting. Jeg kræver fuldt fokus af mig selv, så jeg nægter at deltage i spekulationerne, siger Guus Hiddink i TV-programmet

100 % futbol.

Tyrkiet og Hiddink møder næste fredag Belgien i en kvalifikationskamp til EM, og den er den hollandske træner altså igang med at forberede sig til. Udover Guus Hiddink nævnes også landsmanden Marco van Basten, portugiseren André Villas-Boas og Manuel Pellegrini som kandidater til det ledige managersæde i Chelsea.