Superliga

Lorentzen: Væk fra Randers nu

Kasper Lorentzen understreger igen, at han på ingen måde har lyst til at spille i 1. division.

Med afgørelsen i Lyngby-sagen mandag, blev det definitivt, at Randers FC spiller i 1. division i den kommende sæson. Kasper Lorentzen har tidligere givet udtryk for, at han ikke har lyst til at spille et år i 1. division og derfor gerne vil sælges i sommerens transfervindue.

Og den holdning er der ikke ændret på.

- Jeg har før sagt, at jeg ikke er interesseret i at spille i 1. division. Det er jeg stadig ikke, og derfor kigger jeg mig om efter andre muligheder, siger Kasper Lorentzen til Randers Amtsavis.

Midtbanespilleren havde set et lille lys i Lyngby-sagen, hvor det til det sidste var et åbent spørgsmål om, Randers alligevel kunne komme i Superligaen, hvis Lyngby blev idømt pointstraf og dermed ville ende som nedrykker.

Men det blev der som bekendt ikke noget af.

- Efter hvad jeg har hørt og læst, havde jeg jo troet lidt på, at det stadig kunne lade sig gøre at blive i Superligaen med Randers FC. Men på direktionsgangen har der også været travlt, så det er ikke kun mig, der har været afventende de seneste uger. Men nu gælder det om hurtigst muligt at finde en ny klub. Jo længere tid, der går, jo mere hektisk og jo hårdere vil det blive at spille sig ind på et nyt hold. Jeg vil helst ikke gå glip af alt for stor en del af opstarten, siger Lorentzen.

Kasper Lorentzen snusede til landsholdet tidligere på året, men blev i samme ombæring dikteret af landstræner Morten Olsen, der gjorde det klart, at landsholdspladsen ikke kunne bevares, såfremt, at den kommende sæson bliver i 1. division.

Siden har Kasper Lorentzen sammen med sin agent søgt at finde en løsning, der kan munde ud i et sommerskifte. Kasper Lorentzen har kontrakt med Randers frem til sommeren 2013.