Generelle

Roda overvejer Thelander-køb

Rodas tekniske direktør Gerard Wielaert har kun roser tilovers for AB'eren Rasmus Thelander, der meget vel kan få kontrakt med klubben.

20-årige Rasmus Thelander står formentlig foran sit sidste halvår i AB og den danske 1. division. AB'eren har siden starten af sidste uge trænet med Roda, og tidligt gav de ham beskeden om, at de gerne ville have ham til at blive længere end til fredag, hvor han i første omgang skulle være rejst hjem.

Roda er imponeret over den danske spillers præstationer, og de ser ham lige nu som spidskandidat til at overtage lejesvenden Jagos Vukovic' position som gardering til midterforsvarets faste makkerpar Bart Biemans og Rob Wielaert.

- Rasmus har leveret et rigtig godt indtryk hernede, og derfor valgte vi også at bede ham om at blive i længere tid end det egentlig først var planlagt. I morgen spiller han venskabskamp her, og derefter tager vi så en beslutning om, hvorvidt vi ønsker at tilknytte ham. Men lad mig sige det, som det er. Det ser rigtig godt ud. og vi mener, at han har kvaliteterne til at begå sig i den hollandske liga, siger klubbens tekniske direktør Gerard Wielaert til tipsbladet.dk.

Gerard Wielaert har fulgt Rasmus Thelander gennem noget tid. Wielaert scoutede nemlig indtil i sommer for FC Twente, hvor han flere gange stødte på Rasmus Thelanders navn. Nu drager Roda nytte af den scouting, idet klubben satser på at sikre sig Thelander på en fri transfer, når hans kontrakt udløber til sommer.

Hollænderne kan altså nøjes med at betale træningskompensation til AB, og Roda er allerede blevet enige med AB om kompensationens størrelse.

- Vi har lavet en aftale med AB om, hvad han kommer til at koste os i udviklingspenge, så den del af det bliver ikke et problem, understreger Wielaert.

Rasmus Thelander og Roda møder LHC i træningskampen i morgen aften kl. 19.30.