Premier League

FA: Barton må ikke tweete

Joey Barton vil fortsætte med at bruge Twitter som kommunikationsmiddel til fansene, selv om det engelske fodboldforbund gentagne gange har forbudt ham det.

Forleden offentliggjorde Queens Park Rangers' kontroversielle midtbanespiller Joey Barton, at han stadig deltog i AA-møder, som Barton startede med at gå til efter skandalen i 2007, hvor han tævede en ung mand under en bytur. Barton gav besked via det sociale netværk Twitter, og det er bestemt ikke første gang, han har benyttet sig af netværket.

Faktisk har han gjort det adskillige gange med forskellige udmeldinger, og nu er det engelske fodboldforbund ved at få nok af spillerens meningstilkendegivelser på Twitter.

- Har lige modtaget min ugentlige advarselsbrev fra FA's hovedkvarter. Denne gang handler det om mine forudsigelser omkring Manchester-kampene i weekenden, skriver Barton - ikke overraskende - på sin Twitter-profil.

- Ifølge FA må jeg ikke sige min mening om et muligt resultat i de kampe, hvis det nu skulle blive anset for at være insider-informationer. Disse mennesker er så langt fra virkeligheden, at det er uvirkeligt. Hvilken forskel skulle mine forudsigelser om en kamp have på resultatet? Ingen. Det mærkelige er, at de nok har sendt mig 30 breve, siden jeg startede med at tweete. Det er 30 stykker spildt papir. Lad nu være med at sende flere, skriver han.

Barton er i øjeblikket i karantæne i Premier League, efter at han fik karantæne i sidste runde af turneringen.