Champions League

FC Nordsjælland spiller CL i Parken

FC Nordsjælland har offentliggjort, at man kommer til at spille efterårets kampe i Champions League i Parken.

FC Nordsjælland skal spille sine kommende Champions League-kampe i Parken. Det har klubben netop offentliggjort i en pressemeddelelse.

- Vi har vendt hver en sten for at se om det var muligt at spille på vores fantastiske hjemmebane i Farum, men UEFA's krav ville betyde, at vi havde meget få billetter i frit salg og næsten ingen plads til vores spisende VIP-gæster. Det kan vi ikke byde alle de loyale partnere og fans, og med den store forhåndsinteresse vi mærker for kampene er valget ikke så svært. Vi spiller kampene i Parken og det betyder at vi kan tilbyde de bedst mulige forhold for alle, siger bestyrelsesformand Allan K. Pedersen.

Der har været andre muligheder end Parken i spil for FC Nordsjælland.

- Vi har også haft en positiv dialog med Brøndby IF, men valget er faldet på Parken, hvor vi i FC Nordsjælland jo har tradition for at skabe store resultater med masser af fans på tribunerne. Det var her vi vandt vores to første pokalfinaler med en forrygende stemning på lægterne og det kommer der også til Champions League-kampene. Uanset hvem vi trækker, bliver det en fest at spille på hjemmebane mod nogle af de største klubber i verden, siger Allan K. Pedersen.

Bestyrelsesformanden håber naturligvis på stort fremmøde i Parken, når FC Nordsjælland tager hul på Champions League-eventyret.

- Jeg tror og håber, at rigtig mange danskere vil benytte lejligheden til at opleve FC Nordsjælland debutere på den største scene af alle mod nogle af verdens bedste spillere i nogle af verdens største klubber. Det bliver en fantastisk oplevelse og jeg glæder mig allerede til lodtrækningen. Vi er jo nærmest garanteret nogle rigtige storkampe, siger han.

Der trækkes lod til gruppespillet d. 30. august og billetsalget til kampene åbner ugen efter. FC Nordsjælland oplyser, at der vil være information om billetsalg og –priser senere.