Kristiansen og McGrath færdige i Brøndby
Illustration
Superliga

Kristiansen og McGrath færdige i Brøndby

Jan Kristiansen og Brent McGrath får som ventet ikke forlænget deres kontrakter med Brøndby. De har derfor spillet deres sidste kamp i Brøndby-trøjen.

Der blæser nye vinde i Brøndby i disse dage. Der er kommet ny bestyrelse, træner Auri Skarbalius er blevet fyret, sportschef Ole Bjur stopper ved udgangen af måneden, og klubben præsenterede i dag profilen Lukas Hradecky på en fire-årig kontrakt.

De vinde koster nu flere fra den gamle Brøndby-trup deres fremtid i klubben. Brøndby offentliggør nemlig nu, at Jan Kristiansen og Brent McGrath ikke får forlænget deres kontrakter, og dermed siger farvel sammen med Anders Randrup, Dennis Rommedahl, Mathias Larsen, Jannik Skov Hansen og Azad Corlu.

- Vi tager i dag afsked med Jan Kristiansen og Brent McGrath, der hver især har været rigtig fine bekendtskaber i Brøndby IF. Jan har haft en vigtig rolle både på og uden for banen gennem sin tid i klubben, og Brent har været meget vellidt i Brøndby IF. Desværre ville det fremadrettet ikke blive til meget spilletid for hverken Brent eller Jan, og derfor giver det ikke mening for nogen af parterne at forlænge samarbejdet. Vi ønsker begge spillere held og lykke med deres videre karriereforløb og siger mange tak for indsatsen i Brøndby IF, siger Bjur til Brøndbys hjemmeside.

Det er fortsat uafklaret, om Jens Stryger Larsen fortsætter i klubben, men Brøndby har understreget, at Stryger Larsen snart skal træffe sit valg.