Kryptisk udmelding fra Jesper Jørgensen-agent
Illustration
Benelux

Kryptisk udmelding fra Jesper Jørgensen-agent

Jesper Jørgensen er så langt ude i kulden i Club Brugge, som man næsten kan komme, og fremtiden tegner uvis.

Sæsonen er efterhånden et par runder gammel i Belgien, og det gælder dermed også for Club Brugges vedkommende, der desuden har spillet kampe i Europa League-kvalifikationen. Dermed er der også ved at tegne sig et billede af, hvilke spillere der er cheftræner Juan Carlos Garridos foretrukne.

Og en ting kan man i hvert fald konkludere – Jesper Jørgensen er ikke en af dem.

Den tidligere Esbjerg-spiller har endnu ikke været på banen for Club Brugge i denne sæson, og hvad værre er, at han eller ikke har været udtaget til truppen i forbindelse med en kamp. Midtbanespilleren er med andre ord helt ude i kulden i Belgien.

Jesper Jørgensens agent, Jimmy Nagel Jacobsen, erkender over for tipsbladet.dk, at situationen ikke er optimal, men er ellers meget sparsom med informationer.

- Alle vil selvfølgelig gerne spille, og det gælder også for Jesper. Men vi kender grunden til, at han ikke gør det, siger agenten.

Og hvad er grunden?

- Det har jeg ingen kommentarer til.

Jimmy Nagel Jacobsen har tidligere fastslået over for tipsbladet.dk, at han holder øjne og ører åbne på sommerens transfermarked, og det har af gode grunde ikke ændret sig, som sæsonen er skredet frem. Tidligere blev midtbanespilleren sat i forbindelse med FC Nordsjælland, der angiveligt missede en underskrift grundet klubbens stramme lønstruktur.

Heller ikke det vil agenten be- eller afkræfte.

- Det kan jeg ikke sige noget om. Der er rigtig mange, der har henvendt sig i løbet af sommeren, og hvis jeg kommenterer på ét navn, skal jeg kommentere på dem alle. Jeg kan sige så meget, at der er stor interesse for Jesper, og hvis han beslutter sig for at forlade Club Brugge, bliver det ikke svært at finde en ny klub, siger Jimmy Nagel Jacobsen til tipsbladet.dk.

Jesper Jørgensen er først og fremmest blevet offer for, at Club Brugge har hentet klubikonet Timmy Simons hjem efter flere år i udlandet.