Skade kostede Hassan Bundesliga-skifte
Illustration
Superliga

Skade kostede Hassan Bundesliga-skifte

Rilwan Hassan forlængede i dag kontrakten med FC Midtjylland, men var han ikke blevet skadet i den sidste kamp i foråret, kunne han have været i Eintracht Braunschweig nu.

FC Midtjylland og Rilwan Hassan lagde i dag to år til deres samarbejde, men var kantspilleren ikke blevet skadet i sidste sæson sidste kamp mod AGF, ville der formentlig ikke have været en kontrakt at forlænge. I følge tipsbladet.dks oplysninger var Bundesliga-oprykkerne Eintracht Braunschweig meget interesserede i Hassan og var i Danmark en håndfuld gange for at se ham spille.

Da Rilwan Hassan i juni fik besked om, at skaden ville koste ham op til fire måneders pause, trak Braunschweig følehornene til sig.

- Det er rigtigt, at der var en udenlandsk klub, der var meget interesseret og så ham flere gange, men der var ingen realitetsforhandlinger, og der blev hverken snakket transfer eller løn. Rilwan blev skadet, og så valgte de noget andet. Hvad der så var sket, hvis han ikke var blevet skadet, kan vi kun gisne om, siger Hassans agent Klaus Granlund til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Igboun og Hassan forlænger med FCM

I stedet glæder han sig på sin klients vegne over, at han har fået en ny, forbedret kontrakt, og han glæder sig på FC Midtjyllands vegne over, at de får har fået papir på Hassan i yderligere to år og derfor også kan sælge dyrere, den dag Rilwan Hassan igen bliver interessant for udenlandske opkøbere.

- Vi er rigtig glade for aftalen med FC Midtjylland, og Rilwan lægger alle kræfter i, at han skal tilbage og præstere for FC Midtjylland, og vi håber, at han kommer tilbage og viser noget allerede her i efteråret. Men nu skal han først lige være helt klar igen. Det var planen, at han skulle sælges, og det tror jeg for så vidt stadig, det er. Men FC Midtjylland vil jo gerne sikre sig, og det vil Rilwan også. Kommer han tilbage og præsterer på det niveau, han kan, så skal FC Midtjylland på et tidpsunkt nok få den pris for ham, de vil have. Derfor er den her forlængelse god for alle parter, påpeger Granlund.

Rilwan Hassan sagde i forbindelse med forlængelsen, at han håber på at kunne træne med holdkammeraterne igen om to uger. Derefter vil han formentlig blive sluset lige så stille ind på reserveholdet, inden han kan komme i kamp for Superliga-holdet igen.