Braithwaite sænker Albæks Reims
Ligue 1

Martin Braithwaite blev matchvinder for Toulouse, da han kort før tid scorede på straffe til 2-1 mod Mads Albæks Stade de Reims.

Der var danskermøde i den bedste franske række, Ligue 1, da Reims tog imod Toulouse. Hjemmeholdet havde Mads Albæk med fra start på den defensive midtbane, mens Toulouse startede med Martin Braithwaite i angrebet. Og den duel kom Braithwaite bedst ud af. Angriberen blev matchvinder for Toulouse, da han fem minutter før slutfløjt scorede til resultatet 2-1.

Præcis som i slutningen af kampen var det også Toulouse, der brugte bolden bedst i starten. Og midt i halvlegen bragte argentinske Oscar Trejo gæsterne foran med 1-0.

Den stilling holdt ind til et kvarter efter pausen, hvor Reims' Oniangue gjorde det til 1-1. Mads Albæk blev skiftet ud få minutter efter udligningsmålet.

Men med Albæk ude var der kun én dansker tilbage til at markere sig i kampen, men det gjorde han til gengæld også. Med fem minutter igen af kampen scorede Braithwaite kampens sidste mål til 2-1 på straffe. Målet var angriberens fjerde i Ligue 1 siden skiftet fra Esbjerg i sommer.

Resultatet betyder, at Toulous rykker op på syvendepladsen med femten pointen, mens Reims fortsat har tolv point på 11. pladsen.

Højere i tabellen finder man Nice, der slog Marseille på hjemmebane med 1-0. De to hold ligger nu side om side på tredjepladsen med 17 point.