FCV-forsvarer: Har givet for meget væk
Illustration
Superliga

FCV-forsvarer: Har givet for meget væk

FC Vestsjællands Lasse Nielsen vil tilbage i en stabil periode. 

Efter en ellers fornem start på sæsonen, er FC Vestsjælland stagneret en anelse i Superligaen på det seneste. Det er kun blevet til fire point i de seneste fem kampe, og derfor har klubben efterhånden brug for point, hvis ikke man skal sovses ind i bunden af Superligaen. 

FC Vestsjællands forsvarsspiller Lasse Nielsen ser alvorligt på situationen, men er efter en god træningsuge fortrøstningsfuld. 

- Det har handlet om at få lidt humør på, for det er jo ingen hemmelighed, at vi har haft en periode, hvor vi ikke har fået så mange point. Men vi har trods alt fået 17 point og ligger fint til. Det er en uforudsigelig række, hvor en sejr kan bringe ind i toppen og et nederlag nærme sig bunden. Hvad enten man vil eller ej, kigger vi selvfølgelig på tabellen, men det må ikke gå ud over vores fokus på den enkelte kamp, siger Lasse Nielsen til Sjællandske. 

Han mener, at FC Vestsjælland har været for sårbare i defensiven, hvilket han naturligvis ærgrer sig over. 

- Det er rigtigt, at vi har givet for meget væk. Både som hold og i forsvaret. Det er selvfølgelig noget, som går både vores målmand ( Thomas Mikkelsen, red.) og os selv i forsvaret på. Vi vil gerne finde tilbage til det stabile, og det er noget, vi har trænet på i løbet af ugen. At få afstemt forsvaret, fastslår han. 

FC Vestsjælland skal forsøge at hente point i mandagens aftenkamp mod Brøndby. Kampen fløjtes i gang på Slagelse Stadion klokken 19.00.