Guardiola sår tvivl om Kroos' fremtid i Bayern
Illustration
Bundesliga

Guardiola sår tvivl om Kroos' fremtid i Bayern

Mens rygterne om Toni Kroos' fremtid fyger gennem luften, gør hans træner, Pep Guardiola ikke meget for at skyde dem ned. Ting kan gå hurtigt i fodbold, siger han.

Der er 18 måneder, til Toni Kroos' kontrakt med Bayern München udløber, men det er ikke sikkert, han kommer til at spille den til ende. Forhandlingerne om en forlængelse synes at være gået i hårdknude, og klubben ikke vil matche Kroos' lønkrav.

Derfor har rygterne om et muligt exit kommet som perler på en snor de seneste dage, og især Manchester United er blevet kædet sammen med midtbanemanden, efter David Moyes overværede Bayerns kamp mod Mönchengladbach sammen med Kroos' agent. 

I går blev der så yderligere pustet til ilden, da den 24-årige tysker blev udskiftet i en kamp mod Stuttgart i en situation, hvor hans kasten med sine handsker tydeligt indikerede, at han ikke var tilfreds. Efterfølgende gjorde Bayern-træner Pep Guardiola ikke meget for at dulme rygtedannelsen. 

- Han er en vigtig spiller, men tingene kan gå hurtigt i fodbold. Her i dag, væk i morgen, sagde han kort, men tvetydigt. 

Finder parterne ikke en løsning på kontraktsituationen, kan klubben føle sig tvunget til at sælge ham til sommer, hvis de vil tjene nogle penge, i stedet for at hans kontrakt bare løber ud næste sommer.