Søren Larsen: Giver det 14 dage
Illustration
Superliga

Søren Larsen: Giver det 14 dage

AGF-angriberen har med stor sandsynlighed spillet sin sidste fodboldkamp, og han giver det 14 dage, før han tager en beslutning om at fortsætte eller give op.

Søren Larsen er senest til sommer fortid i AGF og fodbold i det hele taget. Den store angriber har enorme problemer med en bruskskade i sit knæ, og derfor stopper karrieren til sommer. Han giver det et sidste skud, før han helt opgiver, og måske vil det om 14 dage allerede blive farvel til den tidligere landsholdsangriber.

- Jeg giver det vel 14 dage, tre uger, og så ved jeg rimelig sikkert, hvad der kan lade sig gøre. Hvis jeg kan komme ind i én kamp og score et vigtigt mål, lidt som jeg gjorde det i foråret sidste år, hvor jeg var ankelskadet, men trænede helt sindssygt for at komme tilbage. Det er bare en halv time på banen, hvor jeg måske scorer et enkelt mål, der kan være med til at redde sæsonen. Det bliver jeg nødt til at sigte efter, selvom det ser sort ud.

- Men kan jeg se om fjorten dage, at det slet ikke kan lade sig gøre, kan det godt være, at jeg bare siger »det var det«. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at smadre knæet mere end det er i forvejen. Jeg drømmer da om, at jeg kan slutte ordentligt af og hjælpe AGF. Men realistisk set, så har jeg spillet min sidste kamp, siger Søren Larsen til Århus Stiftstidende.

Selv siger Larsen, at den eneste rigtige vej ud af helvedet med knæet er helt at lade være med at løbe. Problematisk for en professionel fodboldspiller. Og han kommer i hvert fald ikke til at træne ligeså meget som holdkammeraterne.

Derfor har det været en svær periode. At skulle træffe et så hårdt valg.

- Det er en tung beslutning. Det gør ondt, men det er også rart, at det er blevet meldt ud. Jeg er afklaret med det, og selve beslutningen kan jo bare ikke være anderledes. Det kan ikke være rigtigt, at jeg som far skal ligge ned i sengen for at kunne lege med sine børn, fordi jeg ikke kan sidde nede på gulvet. Når det er sådan, så giver det hele ligesom bare sig selv. Jeg vil jo godt kunne lege med mine børn, siger Søren Larsen.