Hjalte: Det snerper til
Illustration
Superliga

Hjalte: Det snerper til

AGF sulter efter en sejr med fire nederlag i stræk, og Hjalte Nørregaard erkender, at det begynder at spidse til i overlevelseskampen.

AGF er uden sejr i fire kampe og uden mål i fem timers effektiv spilletid. Det er næppe statistik, der behager et hold, som kæmper for overlevelse i Superligaen, men for aarhusianerne er det den virkelighed, der gør, at de skal frygte for en ny nedrykning.

De er dog ikke helt nede i kulkælderen på Fredensvang, hvor tørsten efter en sejr dog for længst har oversteget en gennemsnitslig samme trang til Ceres.

- Vi har alle sammen brug for denne her oplevelse af succes og den forløsning, det vil være. Det vil være befriende med en sejr snart. Den sulter vi efter.

- Vi ved godt, at det snerper til, og at det bliver mere og mere spændende, så det ville da være rart, hvis vi snart fik hul på bylden, siger Hjalte Nørregaard til tipsbladet.dk.

Det kedelige aarhusianske fodboldforår har givet syv point i otte kampe, og troen på tingene er der endnu, men jo flere tæsk der sendes AGFs vej, desto mere groggy bliver spillerne naturligvis også.

- Det er ikke sjovt at tabe. Vi er ved forholdsvist godt mod. Vi kan mærke, at vi rykker i den rigtige retning, men tiden går også, så vi har brug for, at der kommer nogle point på kontoen snart. Det er det, vi fokuserer på, og så tror jeg også nok, at det lige pludselig kommer. På den måde er jeg fortrøstningsfuld, siger Nørregaard.

AGF går et svært påskeprogram i møde, hvis man kan kalde det det i Superliga-regi, hvor få klubber stikker armen i vejret, når favoritværdigheden skal uddeles. FC Midtjylland og Brøndby kommer en tur til Aarhus, hvor hjemmeholdet endnu har en forårssejr til gode.