Marxen og Horsens glade for Sønderjyske-aftale
Illustration
Superliga

Marxen og Horsens glade for Sønderjyske-aftale

Både Erik Marxen og AC Horsens er tilfredse med den aftale, der sender førstnævnte til Sønderjyske i det kommende år.

I dag bekræftede Sønderjyske lejeaftalen med Erik Marxen, der i den kommende sæson slutter sig til klubben. I AC Horsens er man tilfredse med aftalen, der gør, at en forhåbentlig modnet og bedre spiller vender tilbage om et år efter en sæson i Superligaen.

- SønderjyskE rettede henvendelse til os i forhold til at leje Erik Marxen, og vi har haft en konstruktiv dialog med begge parter. Erik Marxen er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke rykkede op, men han er glad for at være i AC Horsens, og derfor er lejeaftalen en fin løsning. Han vil gerne spille i Superligaen , og han har en god chance for at få spilletid i SønderjyskE. For os som klub er det en fin mulighed for at få en spiller på græs i Superligaen, og han vender styrket tilbage, fortæller Henrik Ravn til AC Horsens' hjemmeside.

Erik Marxen ser også frem til at spille Superliga-fodbold i Sønderjyske.

- Det har været et mål for mig at spille i Superligaen, og det var også derfor, jeg skiftede til AC Horsens, men desværre formåede vi ikke at rykke op i denne sæson. Jeg er glad for, at jeg nu får mulighed for prøve mig af i Superligaen for SønderjyskE, og det bliver givtigt for alle parter. Forhåbentlig er AC Horsens tilbage i Superligaen i næste sæson, når jeg vender tilbage, så det er på gensyn og ikke farvel, siger Erik Marxen.