Frankfurt og Aston Villa kæmper om Bendtner
Illustration
Premier League

Frankfurt og Aston Villa kæmper om Bendtner

Frankfurts bestyrelsesformand Heribert Bruchhagen erkender interessen for Nicklas Bendtner, mens Aston Villa lige nu ser ud til at være et lidt bedre bud på danskerens kommende arbejdsgiver.

Der er meget, der tyder på, at Nicklas Bendtners klubfremtid snart er afklaret. BBC berettede forleden, at der ville komme en afklaring i denne uge, og forlydenderne omkring Bendtners kommende arbejdsgiver kredser om to klubber: Eintracht Frankfurt og Aston Villa.

I går skrev de lokale Birmingham-aviser Birmingham Mail og Express & Star, at Aston Villa vil erstatte Nicklas Helenius, der i går blev sendt til AaB på en lejeaftale, med Nicklas Bendtner, og BT erfarede i går, at Aston Villa er langt i forhandlingerne med Bendters agent Tom Brooks.

Samtidig forlyder det fra Tyskland, at Eintracht Frankfurt har tilbudt Bendtner en kontrakt på tre år, som han lige nu tygger på. Træner Thomas Schaaf går efter en angriber som supplement til Vaclav Kadlec, og bestyrelsesformand Heribert Bruchhagen indrømmer, at Bendtner er et tema.

- Vi har interesse, og der har været snakke med spilleren og hans repræsentanter. En prognose tør jeg dog ikke give, siger Bruchhagen til Hessicher Rundfunk.

Nicklas Bendtner rejser nu til Rio for at dække VM-finalen mellem Tyskland og Argentina for DR. Derefter ventes hans fodboldfremtid at komme på plads, så han kan starte op i én af de klubber, der bejler til hans underskrift. Både Eintracht Frankfurt og Aston Villa er startet træningen frem mod den nye sæson.