Officielt: Esbjerg køber Daniel Stenderup
Illustration
Superliga

Officielt: Esbjerg køber Daniel Stenderup

Esbjerg har forstærket defensiven med Daniel Stenderup, der er købt fri af Brøndby.

Tidligere på dagen kunne BT fortælle, at Esbjerg var tæt på at lande en ny forsvarsspiller, og at denne var svenske Richard Magyar. I processen havde vestjyderne sorteret Daniel Stenderup fra for at gøre plads til Magyar.

Den historie holder dog ikke - slet ikke. Fredag eftermiddag er der nemlig sket det stik modsatte. Esbjerg meddeler således, at man har købt Daniel Stenderup i Brøndby.

- Vi har på det seneste kigget efter en erfaren superligaspiller til positionen i midterforsvaret, men det er med vores tætte kampprogram i Superligaen og Europa League også vigtigt at få en fleksibel spiller, der kan dække flere positioner. Daniel Stenderup er en spændende og nærkampstærk spiller, der er rolig med bolden og også kan sætte spillet i gang. Foruden det centrale forsvar kan han anvendes på backpladserne samt den defensive midtbane, siger cheftræner Niels Frederiksen i en pressemeddelelse.

Daniel Stenderup glæder sig til at tørne ud for Esbjerg, hvor han er tiltænkt en plads i midterforsvaret sammen med et andet nyindkøb, Eddi Gomes.

- Jeg har været i Brøndby i 10 år og har udviklet mig rigtig meget som fodboldspiller, men der kommer også et tidspunkt, da man skal videre. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Esbjerg og prøve noget nyt efter alle årene i komfortzonen. Mit indtryk af klubben er meget positivt indtryk, Esbjerg er et af de sjove steder at komme til som udehold, og i de senere år er holdet begyndt at spille rigtig godt fodbold, siger Daniel Stenderup. 

Den 25-årige forsvarsspiller har tegnet en et-årig kontrakt med Esbjerg.