Mos om OB: Egoistisk og splittet trup
Illustration
Superliga

Mos om OB: Egoistisk og splittet trup

Mustafa "Mos" Abdellaoue langer ud efter OB og træningskulturen. Han kalder det for en egoistisk og splittet trup.

OB har de seneste tre sæsoner leveret to tiendepladser og en enkelt ottendeplads. Klubben er gået på skrump, og det er derfor slut med store indkøb og ditto armbevægelsder. Ihvertfald udadtil. Men måske lever den kultur videre, som de dyre udlændinge og store navne skabte dengang, OB hellere ville hente en tidligere Manchester United-spiller end en dansker fra 1. division.

I hvert fald oplevede lejesvenden Mustafa "Mos" Abdellaoue, at træningen i OB handlede mere om enkeltspillere end om kollektivet. Han er nu skiftet til Aalesund i hjemlandet og fortæller om træningskulturen og arbejdsklimaet i OB.

- Der er en helt anden holdning i Danmark. Der må man klare sig selv og være mere egoistisk i hovedet. Konkurrencen var knaldhård, og i stedet for at koncentrere sig om træning prøvede mange på det umulige. Det var en egoisme, der ikke passede mig.

- I Danmark var det en mere splittet gruppe, mens her er det en rigtig sammentømret gruppe. Det betyder meget for trivslen, som igen betyder meget for mine præstationer, siger Mos til Sunnmørsposten.

Mustafa Abdellaoue har scoret ét mål i sine foreløbig tre Tippeliga-kampe for Aalesund.

NB: Mustafa Abdellaoue har efterfølgende taget afstand fra historien og fortalt, at han er blevet fejlciteret.