Wolfsburg tvinger Bendtner væk fra storbyer
Illustration
Bundesliga

Wolfsburg tvinger Bendtner væk fra storbyer

Nicklas Bendtner har i sin Wolfsburg-kontrakt skrevet under på, at han vil bosætte sig væk fra de tyske storbyer.

Nicklas Bentndner har sammen med sin underskrift på kontrakten med Wolfsburg, vinket farvel til storbylivet, som de seneste år har haft en uheldig indflydelse på den danske angriber i London såvel som i København. 

Det fortæller Frank Arnesen til BT. Han har kendskab til Wofsburgs kontrakter, hvor der står indskrevet, at spillerne skal bo tæt på den tyske industriby.

- I deres kontrakter står det indskrevet, at spillerne ikke må bo mere end 25 kilometer væk fra Wolfsburg. Før i tiden boede mange spillere i Berlin, og det tager ikke mere end små 50 minutter at køre dertil. For Bendtners vedkommende tror jeg kun, det er godt, for så kan han koncentrere sig om én ting, fodbold, siger Frank Arnesen til BT. 

Nicklas Bendtner har de seneste år været gennem flere ture i mediemøllen på grund af uheldige episoder i nattelivet, men Frank Arnesen tror på, at den 3-årige kontrakt, som han har skrevet under på kan vise sig en god investering for både Wolfsburg og Bendtner

Jeg kender personligt Wolfburgs sportsdirektør, Klaus Allofs, og han har set igennem de ting, der har været med Bendtner. Husk på, at Bendtner kom transferfri og blot er 26 år. Han burde have både kræfter og ambitioner til at have rigtig gode år i sig fremover, siger Frank Arnesen.