Video : Tipsbladet
Generelle

Se video: Seks måneder for at skubbe dommer

Corinthians-spilleren Petros bliver sendt seks måneder i karantæne for med vilje at have skubbet til en dommer, der kom i vejen for bolden.

At det koster fire måneders karantæne at bide en modspiller i skulderen er nok efterhånden de fleste bekendt. Men tjek lige denne episode fra den brasilianske ligakamp mellem Santos og Corinthians.

Ved stillingen 0-0 afleverede Corinthians-midtbanespilleren Petros i retning af en holdkammerat, men uheldigvis kommer dommeren i mellem og nærmest foretager en screening af spilleren, der ikke fik fat i bolden.

I sekundet efter sætter Petros i løb og kanter dommeren af med en arm hævet for at løbe videre. Dommeren opfattede ikke situationen som en bevidst handling fra Petros side, men video-klippet fik stor opmærksomhed i Brasilien. Petros nægtede i første omgang, at han med vilje skubbede til dommeren, men har siden indrømmet, at det skete i et øjebliks frustration.

Nu har en sportsdomstol i Brasilien fældet dom over Corinthians-spilleren, der er sendt i karantæne i hele seks måneder. Corinthians vandt i øvrigt kampen med 1-0.