Svensson: Har aldrig helt fået chancen
Illustration
Superliga

Svensson: Har aldrig helt fået chancen

25-årige Martin Svensson jagter spilletid. Den tidligere Silkeborg-mand tror ikke, det kommer til at ske i Randers FC, og han håber derfor på, at han kan skifte væk fra kronjyderne i dette transfervindue, hvis den rigtige mulighed byder sig.

Kantspiller Martin Svensson skiftede sidste sommer fra Silkeborg IF til Randers FC på en fri transfer, men skiftet er ikke blevet til den succes, som den nu 25-årige midtbanespiller havde håbet på. Sidste sæson optrådte han 15 gange for kronjyderne, hvoraf kun en enkelt af kampene var fra start. I denne sæson er det blevet til to indskiftninger i de første fem kampe, og Martin Svensson er derfor er ved at miste troen på, at han får presset sig ind blandt Colin Todds 11 udvalgte.

- Jeg kan ikke blive ved med at være tålmodig. Jeg vil gerne spille hver gang, og det jeg synes, jeg er god nok til. Jeg har stadig kontrakt i Randers, og den forholder jeg mig selvfølgelig til, selv om det er det kedelige svar, men jeg skal da være ærlig og sige, at jeg håber, der når at ske noget her i transfervinduets slutning. Jeg vil gerne spille hver weekend, og sådan er det ikke lige nu, fortæller Martin Svensson til tipsbladet.dk.

Svensson forklarer, at der er interesse fra andre klubber, men at han har endnu ikke talt med klubber fra Superligaen. Han vil heller ikke skifte for enhver pris, da han som udgangspunkt er glad for at være i Randers FC, hvor han fremhæver et godt træningsmiljø. Det er den manglende spilletid, der kan få Svensson til at søge andre græsgange.

- Jeg føler aldrig helt, jeg har fået chancen. Jeg spiller på hjemmebane mod Rubin Kazan (Europa League-kvalifikation sidste sæson, red.), hvor jeg synes, jeg gør det godt. Weeekenden efter sidder jeg på bænken hele kampen. Træningskampene spiller jeg også godt i og scorer mål og assisterer, alligevel udmønter det sig ikke til en chance i startopstillingen, så det har været lidt op ad bakke. Det kan være, Colin mener, jeg skal bruge mere tid på at finde mig til rette i systemet eller arbejde mere med nogle ting, jeg så ikke lige selv har fået forklaret endnu, men det må være forklaringen på, at jeg ikke spiller, siger Martin Svensson.

Randers FC-spilleren har allerede fået løbepas af sportschef Peter Christiansen, hvis det rigtige tilbud dukker op. Det er der ikke i øjeblikket, forklarer Svensson, der dog løbende er i dialog med sin agent, John Sivebæk.

- For mig er det vigtigt at komme et sted hen, hvor jeg er på lige fod med andre. At der ikke bare er 11, der spiller, ligegyldigt om de træner eller ikke træner eller spiller godt eller dårligt. At folk får chancen, når de har fortjent den. Jeg vil hellere spille på et lortehold, end jeg vil være lorten på et godt hold. Underforstået, at jeg elsker at spille fodbold, og at jeg vil spille, ikke sidde på bænken. Nu må vi se, hvad der sker. Min agent og jeg holder øjne og ører åbne, siger Martin Svensson, der påpeger, at det heller ikke er i Randers FC's interesse at have en spiller, der hænger med skuffen.

Svensson har kontraktudløb efter denne sæson.