Lumb kommer ikke i aktion i 2014
Illustration
Superliga

Lumb kommer ikke i aktion i 2014

Venstrebacken Michael Lumb kommer ikke til at spille i resten af efterårssæsonen på grund af en skade.

Michael Hansen og FC Vestsjælland kommer ikke til at få gavn af Michael Lumbs kvaliteter på venstre back i dette kalenderår. Den tidligere udlandsdansker blev for et par måneder siden opereret for en skade i knæet, og selv om genoptræningen går godt, kommer den 26-årige back ikke i aktion igen før til foråret.

- Det har lange udsigter i forhold til at komme til at spille med igen. Jeg kan 100 procent sikkert afskrive at spille i 2014. Jeg må ikke spille før til januar 2015. Sagen er den, at jeg rent praktisk ikke er registreret i FC Vestsjællands spillertrup. Man hentede Anders Kure, og for at få plads til ham i truppen har han fået min plads. Det er nogle indviklede regler, men jeg er ikke registreret, siger Michael Lumb til sn.dk.

Michael Lumb har tidligere spillet i AGF, inden han forlod klubben til fordel for Zenit. Her fik Michael Lumb aldrig den store succes og blev udlejet til først Feyenoord, AaB og Freiburg, inden han skiftede til VfL Bochum på en halvårig aftale. Siden skiftede han i sommeren 2013 til FC Vestsjælland og var en vigtig del af den trup, der sidste sæson overlevede i Superligaen.

Lumb har også to landskampe for Danmark på cv'et.